Ananasweg 158, Leiden verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Algemeen

Prijs
verkocht onder voorbehoud
Status
verkocht onder voorbehoud
Soort
appartement
Type
penthouse

Bouw

Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
158 m2
Inhoud
410 m3

Indeling

Kamers
4
Slaapkamers
3

Foto's (5)

Ananasweg 158, Leiden

Begin 2020 is De Raad Bouw gestart met de bouw van 375 appartementen op het voormalig veilingterrein aan de Lammenschansweg in Leiden. De eerste fase, bestaande uit 133 appartementen, is nu in verkoop en wordt in 2022 opgeleverd. Wie kiest voor De Ananas, weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

Deze Rooftop woning is perfect voor wie op zoek is naar iets heel speciaals. In totaal worden er op 4 plekken op het dak van De Ananas hele bijzondere appartementen gebouwd. Deze ‘Rooftop Specials’ bieden een unieke woonbeleving. Met hun onderscheidende design lijken deze appartementen los van de rest van het gebouw op het dak te zijn neergezet.

De entree van deze woningen is gelegen op de achtste verdieping. Een eigen trap leidt naar de negende verdieping waar een bijzonder groot appartement (circa 150 m2) zich ontvouwt. De dakappartementen hebben een luxe woonkamer, een keuken waar een eiland mogelijk is, twee badkamers en drie flinke slaapkamers en dit alles met grote raampartijen. Ultieme eyecatcher is het dakterras met ook hier veel aandacht voor een onderscheidende stijl. Vanzelfsprekend is het uitzicht op deze hoogte weergaloos.

Omgeving
De Ananas komt aan de zuidoostrand van Leiden. U bent op de fiets met een minuut of vijf in het bruisende, historische centrum van Leiden om daar heerlijk te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Tegelijkertijd bent u in een prachtig park net buiten de stad, op drie minuten lopen! Of ga naar het strand van Katwijk, of ga fietsen in het Groene Hart.

Op maar een paar minuten lopen van De Ananas bent u in Polderpark Cronesteyn. Een park waar het heerlijk wandelen of joggen is. Of een rondje met de hond te wandelen. Er is een kinderboerderij, een café, een speeltuin en een bijenstal van de imkervereniging. Prima plek om te ontspannen of juist sportief bezig te zijn!

Waarom De Ananas?
De Ananas is als naam op zijn zachtst gezegd bijzonder. Maar wel bewust zo gekozen. De Ananas staat internationaal symbool voor gastvrijheid. Het vindt zijn oorsprong in het Caribisch gebied, waar mensen een ananas voor hun huis neerzetten om gasten te verwelkomen. Via de kolonisatie is de ananas naar de Westerse wereld gekomen, waar stenen exemplaren van deze tropische vrucht op landhuizen werden bevestigd. Met hetzelfde doel: gasten welkom heten.

En dat past uitstekend bij de stad Leiden. Waar vele nationaliteiten naast elkaar leven en werken. Waar internationals zorgen voor de status van Leiden als kennisstad. Waar mensen van elkaar leren en waar culturen elkaar versterken.

Faciliteiten
Met De Ananas haalt Leiden een nieuwe manier van wonen binnen die je vindt in de metropolen van de wereld. Groots, luxueus en bruisend. In de Ananas komen twee horeca faciliteiten. In de ‘’bubbel-bar’’ kan je dagelijks terecht voor drankjes, hapjes en het doen van je was. State-of-the-art wasmachines en drogers zorgen ervoor dat jij deze apparaten niet in je appartement nodig hebt. Daarnaast biedt deze ruimte je nog meer gemak met diensten zoals het aannemen van je pakketjes. Daarnaast beschikt het gebouw over een enorme gemeenschappelijke binnentuin waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten in een groene omgeving, en dat midden in de stad!

Meer informatie over De Ananas? Ga dan naar wonenindeananas.nl

*Op dit moment zijn de genoemde servicekosten een raming. De exacte kosten kunnen op dit moment nog niet berekend worden.
Lees de volledige omschrijving

Locatie

Ik wil graag:

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag.

071 - 405 15 00