Stadionplein 192, Amsterdam verkocht

Kenmerken

Algemeen

Prijs
verkocht
Status
verkocht
Soort
appartement
Type
bovenwoning

Bouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
62 m2
Inhoud
220 m3

Indeling

Kamers
3
Slaapkamers
2

Overig

Ligging
aan rustige weg, in centrum en vrij uitzicht

Stadionplein 192, Amsterdam

START VERKOOP MET OPEN HUIS!!!

VRIJDAG 11 JANUARI 2019 TUSSEN 14.00 – 16.00 UUR
&
ZATERDAG 12 JANUARI 2019 TUSSEN 10.00 – 12.00 UUR


Wie op zoek is naar een kant-en-klaar appartement in een opkomende, hippe Amsterdamse buurt, moet deze uitgekiend ingedeelde woning op de tweede verdieping zeker gaan bekijken. Het appartement met twee slaapkamers ligt in het hart van de net opgeknapte Stadionbuurt, vlakbij het Olympisch Stadion. Niet alleen vind je allerlei gezellige restaurantjes in de buurt, ook is er openbaar vervoer ruimschoots voorhanden. Met de auto zit je bovendien binnen no-time op de Ring.
Het appartement is recent gerenoveerd, dus je kunt er zo in. Met andere woorden: Heb je dit eenmaal gekocht, dan hoef je geen kosten meer te maken om het op te knappen. Het is een kwestie van dozen uitpakken en genieten.

Indeling
De 62 m2 die de woning groot is, is zó uitgekiend ingedeeld, dat je het ruimer ervaart. Je betreedt de woning vanuit het trapportaal. Je komt vervolgens in de hal, die toegang geeft tot alle ruimtes in de woning. Daar valt meteen de kwalitatief goede afwerking op. De gestukte wanden vind je in de hele woning terug, net als het doorgelegde lichte laminaat met houtlook.
Vanuit de woonkamer aan de voorkant stap je zo het balkon op, waar je meteen de gezellige reuring van de buurt kunt ervaren. Je kunt je woonkamer heerlijk inrichten met een comfortabele zithoek en eventueel met een eethoek. Echter, je kunt er ook voor kiezen om in de keuken een ontbijtbarretje te plaatsen. Daar is in de keuken namelijk voldoende ruimte voor. De keuken zelf is hagelnieuw. Het rechte keukenblok mat wit en heeft een zwart kunststof werkblad. Je kunt er gebruik maken van een 4-pits gasstel, een combimagnetron en een afzuigunit. In de keukenkast vind je de nieuwe Nefit C.V.-ketel.

De ruime badkamer, die geheel betegeld is (grijs op de vloer, wit aan de wanden), is uitgerust met een ruime inloopdouche en een wastafel. In de badkamer is tevens ruimte gecreëerd voor het plaatsen van een wasmachine en droger. Naast de badkamer is de separate toiletruimte, die in dezelfde stijl is afgewerkt als de badkamer.

De grootste van de twee slaapkamers bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De uitstekende nis met ramen geeft deze ruimte extra karakter. De tweede slaapkamer vind je in het midden van het appartement, grenzend aan de woonkamer. Heb je deze slaapkamer niet nodig als slaapkamer, dan kun je er ook een prima thuiskantoor van maken.

Erfpacht
Het appartement staat op erfgrond waarbij de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de Gemeente Amsterdam van toepassing zijn. De erfpachtcanon bedraagt € 752,- per jaar. Herziening van het erfpachtrecht kan plaatsvinden op 15 juli 2055.

Parkeren
Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
- De hele woning is uitgerust met houten kozijnen en dubbele beglazing;
- De woning is recent volledig gerenoveerd;

Lees de volledige omschrijving

Locatie

Ik wil graag:

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag.

071 - 405 15 00