Athenelaan 167U, Nieuw-Vennep verkocht

Kenmerken

Algemeen

Prijs
verkocht
Status
verkocht
Soort
appartement
Type
benedenwoning

Bouw

Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m2
Inhoud
243 m3

Indeling

Kamers
3
Slaapkamers
2

Overig

Ligging
in woonwijk

Foto's (1)

Athenelaan 167U, Nieuw-Vennep

Aan de noordzijde van Nieuw- Vennep zal De Raad Bouw in dit nieuwbouwproject "Sportzicht" (aan de Athenelaan) 38 beneden- en bovenwoningen in een betaalbare prijsklasse gaan realiseren. De woningen zijn verdeeld over twee kleinschalige gebouwen en hebben allemaal een eigen entree op de begane grond. De benedenwoningen hebben een achtertuin met daarin een berging, de bovenwoningen hebben een comfortabel balkon. Er zijn benedenwoningen met één of twee slaapkamers en bovenwoningen met twee slaapkamers.

BENEDENWONING:
De benedenwoningen hebben op de begane grond een royale woonkamer van maar liefst circa 50 m². Aan de voorzijde van de woning vindt u de open keuken, terwijl de royale woonkamer gericht is op de tuin aan de achterzijde. De glazen pui met een deur zorgt voor veel daglicht in de kamer. Bovendien heeft u een prachtig zicht op de tuin welke op het Zuid-Westen is gelegen. In deze tuin beschikt u over een eigen berging, welke ook via een achterom bereikbaar is. Het lichte en open karakter van de woning wordt nog eens versterkt door de open trap naar de eerste verdieping.

Via de overloop krijgt u toegang tot de badkamer en de royale slaapkamer. Is één slaapkamer niet voldoende? Bij deze woningen is het mogelijk om optioneel een tweede slaapkamer en/of een extra wasruimte te realiseren.

De bouw van dit nieuwbouwproject is reeds aangevangen, naar verwachting zullen de woningen uiterlijk eind 2017 opgeleverd worden. Voor meer informatie en voor een overzicht van de beschikbare woningen kunt u terecht op de website van dit project.
Lees de volledige omschrijving

Locatie

Ik wil graag:

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag.

071 - 405 15 00