Ons teamMarjanne de Wolff

Marjanne de Wolff, 39 jaar

Register Makelaar & Register Taxateur 

“Ruim zestien jaar werk ik alweer bij De Raad Makelaars. Ik heb me gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouw. Het leuke daaraan is dat je vanaf de tekening het huis verkoopt. Je moet daarbij aanvoelen waar de klant naar op zoek is en samen maak je het tastbaar. Voor veel klanten staat een huis voor een nieuwe fase in hun leven: ze kopen hun allereerste huis om zich te settelen of zoeken een nieuwe woning omdat de kinderen uit huis zijn. Je bent als makelaar nauw betrokken, het is een hele persoonlijke aangelegenheid. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te blijven leren, daarom heb ik me verdiept in het interieurontwerp en styling. Mijn ambities voor de komende tijd? Plezier blijven houden in mijn werk, dat vind ik heel belangrijk.”

"Plezier hebben in mijn werk, dat vind ik heel belangrijk."

Joyce de Mooij

Joyce de Mooij, 27 jaar

Assistent Makelaar & Kopersbegeleider

“Bij De Raad Makelaars begon ik als Medewerkster Binnendienst, inmiddels heb ik me verder ontwikkeld tot Kandidaat Register Makelaar door het volgen van de makelaarsopleiding en daarnaast kopersbegeleider namens de afdeling Bouw. De branche vond ik al op jonge leeftijd interessant en met name de nieuwbouw spreekt me erg aan. Het leuke aan de branche is dat het tastbaar is. Iedereen is wel geïnteresseerd in huizen en kijkt wat er in de buurt te koop staat. De combinatie van binnen- en buitendienst past goed bij me. Het is enorm afwisselend! Ik begeleid kopers, doe bezichtigingen en nieuwbouwgesprekken, verzorg opleveringen en op kantoor maak en verwerk ik contracten en doe ik andere administratieve zaken; kortom heel divers! Ik haal mijn energie uit tevreden klanten, een goede verkoop en een leuke werksfeer!”

"Ik haal veel energie uit tevreden klanten, een goede verkoop en een leuke werksfeer."

Marianne Hoek

Marianne Hoek, 22 jaar

Assistent Makelaar

“Als assistent makelaar ondersteun ik onze makelaars op het gebied van ‘Wonen’ en met name nieuwbouw, maar ben ik ook regelmatig zelf op pad met bezichtigingen van woningen en het meelopen met taxaties. Die variatie in het werk vind ik fijn. Doorgroeien als makelaar lijkt me op den duur zeker interessant, het is natuurlijk een hele uitdagende baan. Maar eerst wil ik alle aspecten van dit vakgebied leren. Wanneer ik terugkijk op een mooie dag? Het is een goede dag geweest als ik mijn werk af heb gekregen, klanten tevreden heb gemaakt en positieve reacties heb ontvangen.”

"Het is een goede dag geweest als ik mijn werk af heb gekregen, klanten tevreden heb gemaakt en positieve reacties heb ontvangen."

Martijn Schuitemaker

Martijn Schuitemaker, 27 jaar

Vastgoedadviseur

“Verhuur van bedrijfsmatig vastgoed, kantoren, bedrijfshallen en –ruimtes, dat is mijn portefeuille als vastgoedadviseur. Het leuke aan het werk vind ik het sociale aspect: het contact met potentiële klanten waarbij wij adviseren en begeleiden. We hebben te maken met veel klanten en die houd ik graag van begin tot eind tevreden. Ook het commerciële aspect spreekt mij aan van zoekvraag tot bezichtiging, de uiteindelijke deal en de nazorg om de klant tevreden te houden. In mijn werk geeft De Raad mij de kans mijzelf constant te ontwikkelen. Door de diversiteit aan werkzaamheden en het sociale aspect kan ik wel stellen dat ik hier bij De Raad Makelaars goed op mijn plek zit.”

"Door de diversiteit aan werkzaamheden en het sociale aspect kan ik wel stellen dat ik hier bij De Raad Makelaars goed op mijn plek zit.”"

Mark Hendrikx

Mark Hendrikx, 36 jaar

Account Manager Crown Business Center

“Ik kom oorspronkelijk uit de hospitality en de hotelwereld waar ik ook voor ben opgeleid. Op dit moment ben ik actief aan de "noordrand" van de Crown Business Centers (CBC) van De Raad. Dit betekent dat ik het meest rondloop in de CBC's van Schiphol, Haarlem en Aalsmeer waar ik in eerste instantie met name de vergaderruimte verhuur, maar tegenwoordig ook de vrijstaande units. Het leukste aan het werk vind ik het klantencontact en de uitdaging om elke aanvraag om te zetten in een succesvolle bijeenkomst.

"Het leukste aan het werk vind ik het klantencontact en de uitdaging om elke aanvraag om te zetten in een succesvolle bijeenkomst."

Angela Star

Angela Star, 28 jaar

Medewerker Binnendienst BOG

“Ik werk alweer een paar jaar bij De Raad Makelaars en ik heb het hier zeker naar mijn zin. Ik werk met leuke collega’s, er hangt een fijne sfeer op kantoor en het werk is zeer uitdagend. Mijn dagen zijn erg afwisselend. Ik houd contact met de klanten en informeer hen over de laatste ontwikkelingen en ons aanbod, ik doe de administratie zoals de huurovereenkomsten opmaken en facturen opstellen en ik ben verantwoordelijk voor de afwerking zodat huurders daadwerkelijk in hun nieuwe unit terecht kunnen. Hoewel de Raad Makelaars een commercieel bedrijf is, is voor mij het belangrijkste om onze klanten te helpen en tevreden te houden. Een blije klant, daar doe je alles voor.”

"Een blije klant, daar doe je alles voor."