Huis verkopen

Een huis verkopen is altijd een spannende aangelegenheid. U doet dit immers niet elke dag. De vraag die al snel naar voren komt is: ‘’Met welke makelaar ga ik in zee?’’. Wij zijn ervan overtuigd dat een makelaar moet passen bij uw persoonlijke wensen en dat u zich er prettig bij moet voelen. Daarom doen wij er alles aan het u zo comfortabel mogelijk te maken.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Wanneer u overweegt uw huis te verkopen, adviseren wij altijd te beginnen met een vrijblijvende waardebepaling. De makelaar komt dan bij u thuis langs en geeft een advies over de vraagprijs en opbrengst maar ook licht de makelaar toe wat onze verkoop strategie is. Mocht u vervolgens besluiten om met ons in zee te gaan, dan gaan wij het verkooptraject opstarten. Wij garanderen dat uw woning binnen 1 week na ontvangst van de foto’s verkoopklaar is en op funda.nl staat!

Wat kost het?
Wij hanteren met betrekking tot onze courtage een uniek 3 keuze-systeem. U kiest namelijk zelf wat voor u aantrekkelijk is. Een zogenaamde glijdende courtage die eindigt bij een percentage van 1,25% over de gerealiseerde koopsom of een vaste courtage van 1,5%. Ook is het, onder voorwaarden, mogelijk dat de makelaar zelf een voorstel doet.*

Indien u een woning aankoopt of huurt in ons nieuwbouwproject “De Bloem” in Rijnsburg; dan geldt een gereduceerd tarief voor verkoop van uw huidige woning*.

Daarnaast zijn er geen verplichte hoge kosten voor pr & marketing, advertenties enz. maar een vrijblijvend keuzepakket met eigentijdse opties waarin u zelf de baas bent! Wij zijn ervan overtuigd dat het goed is om regelmatig in de krant te adverteren met uw woning. Daarnaast kunt u ook kiezen voor meedoen aan het open huis wat wij regelmatig organiseren. Om dit te promoten verspreiden wij huis-aan-huis een flyer waarop het open huis van uw woning wordt aangekondigd. U bepaalt het allemaal dus helemaal zelf! 

Mediapakket Basis
De Raad Makelaars biedt een breed scala aan diensten om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Juist in de huidige markt is het van belang om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Daarom bieden wij u het mediapakket. Het Mediapakket Basis omvat alle diensten die nodig zijn om uw woning op de juiste manier aan te bieden.

Persoonlijk contact
Wij vinden het belangrijk om regelmatig persoonlijk contact te hebben met u als verkoper. Daarom plannen wij ieder kwartaal een evaluatiegesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we alles wat het afgelopen kwartaal is gebeurd en kijken we vooruit naar welke mogelijkheden we kunnen toepassen om uw woning snel en goed te kunnen verkopen. Ook informeren wij u na ieder bezoek aan uw woning met een potentiële koper over het verloop van de afspraak. Als we na een week nog niets hebben gehoord bellen wij de potentiële koper nog even na. 

Dit alles geeft u de garantie dat u samenwerkt met een gemotiveerde makelaar die alles uit de kast zal halen om uw huis zo snel mogelijk te verkopen voor de beste en tegelijkertijd meest realistische prijs.

Nog niet overtuigd?
Maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie en wij lichten alles graag nog eens rustig toe tijdens een interactieve presentatie bij u aan tafel!

* Vraag naar de voorwaarden bij de medewerkers van De Raad Makelaars 071-4051500.