van Cleeffkade 15, Aalsmeer € 140,- p/m2/p/j

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 140,- p/m2/p/j
Status
beschikbaar
Soort
kantoorruimte

Bouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar

Oppervlakten en inhoud

Oppervlakte kantoor
16000 m2

Indeling

Verdieping(en
5

van Cleeffkade 15, Aalsmeer


TE HUUR - Kantoorruimte vanaf ca. 21 m² tot 300 m² BVO. / Bedrijfsruimte ca. 1.450 m² BVO / Studioruimte ca. 850 m² BVO

Kantoorruimte in Aalsmeer vindt u bij de Crown Business Studio’s Aalsmeer. Dit unieke, sfeervolle en grote bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de doorgaande weg N196, welke zich verbindt aan de Rijksweg A4. Het kantoorgebouw bestaat uit kantoorruimtes gelegen vanaf de begane grond tot en met de 4e verdieping, en studio’s / evenementenlocaties. Het kantoorverhuurconcept van Crown Business Center omvat naast mooie kantoorruimte een divers aanbod aan vergaderzalen, een bedrijfsrestaurant en nog veel meer praktische zakelijke faciliteiten.

Beschikbaarheid kantoorruimte Aalsmeer
Kantoorruimte is al beschikbaar vanaf 1 werkplek, en mogelijk tot wel 20 of meer werkplekken.

Bereikbaarheid
Crown Business Studio’s Aalsmeer is gelegen op zeven minuten rijden van de A5 en de A9. Schiphol ligt op slechts 15 minuten rijafstand. Met een bushalte voor de deur is het pand ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Kosten kantoorruimte huren
Vanaf € 140,- per m² bvo/jaar exclusief BTW, (inclusief servicekosten) huurt u al kantoorruimte in Aalsmeer.

De kosten voor het gebruik van de nutsvoorzieningen bedragen € 50,- per m² bvo/jaar exclusief BTW.

De kosten voor het gebruik van nutsvoorzieningen zijn inclusief een opslag vanwege hogere energiekosten in verband met de ontwikkelingen op de energiemarkt. Jaarlijks, op 1 januari worden deze kosten geïndexeerd volgens de CPI - bestedingscategorie 045000 Energie (2015=100). Als het indexcijfer daalt of stijgt zal de bijdrage ook dalen of stijgen, waarbij bij een daling de minimale bijdrage gebaseerd is op € 25,- per m² bvo/jaar exclusief BTW.

Faciliteiten full-serviceconcept
• 24/7 toegankelijk voor huurders
• Centrale receptie tijdens kantooruren met eventuele telefoonservice
• Restaurant
• Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
• Vergader- en congresfaciliteiten tot 50 personen
• Post en pakketverzorging
• Internet, telefonie en centrale printer / kopieermachine
• Camerabewaking en toegangscontrole

Parkeergelegenheid
Crown Business Studio’s Aalsmeer beschikt over een ruime (betaalde) parkeergelegenheid op eigen terrein welke 750 parkeerplaatsen betreft.

Opleveringsniveau kantoorruimte
Kantoorruimte is voorzien van onder andere hoofdscheidingswanden, vloerafwerking, systeemplafond, basisverlichting en klimaatbeheersing.
Kantoorruimte wordt niet gemeubileerd opgeleverd.

Vergaderen in Haarlem
Crown Business Studio’s Aalsmeer biedt naast kantoorruimte een divers aanbod aan vergaderzalen met presentatiemogelijkheden. Presentatie hulpmiddelen als een beamer, flip-over en projectiescherm zijn in huis. De vergaderzalen kunnen gefaciliteerd worden met koffie/thee, frisdrank, water en eventueel ontbijt, lunch en/of diner.

Huurtermijn
Minimale huurtermijn: onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 4 maanden.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een met btw belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor een met btw belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst
Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) + aanvullingen.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst en voor oplevering van het gehuurde zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Metrages
Berekend op basis van het bvo (bruto vloeroppervlak).

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst op 1 januari van het opvolgende kalenderjaar worden de huurprijs inclusief servicekosten en de kosten voor het gebruik van de nutsvoorzieningen geïndexeerd.

De huurprijs inclusief servicekosten wordt geïndexeerd volgens de CPI- bestedingscategorie huishouden (2015=100) en de kosten voor het gebruik van de nutsvoorzieningen worden geïndexeerd volgens de CPI - bestedingscategorie 045000 Energie (2015=100).

Huurprijsbetaling
De betaling van de huur, servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting vindt elke 3 maanden bij vooruitbetaling incasso plaats.

Bijzonderheden
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de eigenaar.
Lees de volledige omschrijving

Locatie

Ik wil graag:

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag.

071 - 405 15 00