Athenelaan 165D, Nieuw-Vennep

verkocht

Wenst u meer informatie over de Athenelaan 165D te Nieuw-Vennep? Neem dan contact met ons op

Aan de noordzijde van Nieuw-Vennep heeft De Raad Bouw in nieuwbouwproject "Sportzicht" (aan de Athenelaan) 38 beneden- en bovenwoningen in een betaalbare prijsklasse gerealiseerd. De woningen zijn verdeeld over twee kleinschalige gebouwen en hebben allemaal een eigen entree op de begane grond. Deze woning betreft een bovenwoning die is gelegen in het midden van het complex.

BOVENWONING:
De bovenwoningen hebben een ruime entree met garderobe op de begane grond. Via de trap komt u op de eerste verdieping, waar u de eerste slaapkamer vindt. Deze is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Op de overloop is bovendien een aparte hoek ingericht voor uw wasmachine en uw droger. Hier is een separate wasruimte gecreëerd.

Via de overloop op de tweede verdieping krijgt u toegang tot de badkamer met inloopdouche en wastafel, aparte toiletruimte, de tweede slaapkamer (eveneens aan de voorzijde van de woning) en de ruim 37 m² grote woonkamer met open keuken (de woning wordt zonder keuken opgeleverd). De glazen pui aan de balkonzijde van de woonkamer geeft daglicht alle gelegenheid om uw woning tot een royaal licht thuis te maken. Het balkon op het zuidwesten is groot genoeg om samen heerlijk van de zon te kunnen genieten.

Elke woning beschikt ook over een eigen (fietsen)berging in het complex.

Omdat de bouw van de woningen bijna gereed is en de deadline voor het meer-en minderwerk inmiddels
is verstreken, heeft de ontwikkelaar ervoor gekozen om de woning reeds te voorzien van meerwerk en daarmee de woning luxer uit te voeren. Uiteraard informeert de makelaar u over de inhoud van het meerwerk tijdens een optiegesprek, maar wenst u hierover eerder geïnformeerd te worden dan kunt u dit opvragen bij de makelaar. Deze woning is inmiddels gereed en kan op korte termijn worden opgeleverd.

De koopsom is inclusief het meer- en minderwerk en exclusief 2% verkoopkosten.

Voor meer informatie en voor een overzicht van de beschikbare woningen kunt u terecht op de website van dit project.

www.woneninsportzicht.nl

Prijs
verkocht
Status
verkocht
Soort
appartement
Type
bovenwoning

Bouw

Bouwvorm
nieuwbouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten

Woonoppervlakte
107 m2
Inhoud
278 m3

Indeling

Kamers
3
Slaapkamers
2

Overig

Ligging
in woonwijk