Perzikweg 6, Leiden

€ 40,- p/m2/p/j
Perzikweg 6 - Leiden

Wenst u meer informatie over de Perzikweg 6 te Leiden? Neem dan contact met ons op

Tijdelijk te huur ca. 330m2 bedrijfsruimte.

De bedrijfsruimte is gelegen op zeer goede locatie nabij station Lammenschans en op korte rijafstand van A4 en A44. Het gebouw is gelegen op Bedrijvencentrum Lammenschans te Leiden. I

Bereikbaarheid/locatie
Het geheel is per eigen vervoer uitstekend bereikbaar. De rijkswegen A44 (Amsterdam- Den Haag) en A4 (Den Haag-Amsterdam) liggen op enkele minuten afstand.

Parkeren
De parkeerplaatsen op het gehele terrein zijn toereikend voor de parkeerlast van de bedrijfspanden gelegen op het terrein. Het object beschikt aan de voorzijde tevens over eigen parkeerplaatsen.

Huurprijs
De huurprijs van de bedrijfsruimte bedraagt € 40,- per m2/jaar

Voorzieningen:
- Verlichtingsarmaturen;
- Overheaddeur;
- Separate loopdeur;
- Krachtstroom.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor een met btw belaste verhuur. Indien niet geopteerd kan worden voor een met btw belaste verhuur, zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst en voor oplevering van het gehuurde zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Metrages
Berekend volgens NEN 2580 op basis van het BVO.

Bijzonderheden
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar. Huurcontract: Modelhuurcontract ROZ welke is opgesteld door de Raad van Onroerende zaken in februari 2015. Opzegging 12 maanden voor het einde van de huurovereenkomst. Gebruik volgens het huidige bestemmingsplan. Gunning: Verhuurder behoudt zich het recht voor het object te verhuren/ te gunnen aan de gegadigde van zijn keuze.

Prijs
€ 40,- p/m2/p/j
Status
beschikbaar
Soort
bedrijfsruimte

Bouw

Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar

Oppervlakten

Oppervlakte bedrijfshal
330 m2
In units vanaf
330 m2

Indeling

Verdieping(en)
1